TED Diyarbakır Koleji

TED Diyarbakır Koleji 20.000 metrekare alanıyla Türk Eğitim Derneğinin 35. okulu olarak 2015-2016 eğitim öğretim yılında açılmştır.

TED Diyarbakır Koleji seneler içerisinde gelişen kadrosuyla anaokulundan liseye yaklaşık 800 öğrencisiyle eğitim öğretim faaliyetini sürdürmekte, ileri düzeyde ingilizce bilen, akademik bütünlüğe ve çok yönlü becerilere sahip bireyler yetiştirmektedir.

TED Diyarbakır Kolejinde öğrencilerin fiziksel, duygusal, akademik ve sosyal gelişimleri takip edilerek desteklenir.

TED Diyarbakır Koleji öğrencilerin gelişimsel alanlarının desteklenmesi sağlıklı mutlu, özgüvenli, duyarlı, karar verme becerisi gelişmiş, empatik düşünebilen, teknolojik gelişimleri takip eden, sorgulayan, akademik gelişim hedefleri olan, farkındalığı güçlü dünya vatandaşı bireyler yetiştirmeyi hedefler.