İNSAN KAYNAKLARI

TED Diyarbakir Koleji; Atatürk İlkelerini ve bilimsel düşünceyi benimsemiş, yaratıcı, yeniliklere ve değişimlere açık, dinamik, sürekli kendini geliştirmeyi hedefleyen insan kaynağını istihdam etmeyi, istihdam ettiği bu kaynağın kalıcılığını ve verimliliğini sağlamayı kendine ilke edinmiştir.

TED , çalışanlarının kurumun ilke ve hedeflerini benimsemelerini sağlamak, aynı zamanda kendilerini geliştirebilecekleri, yaratıcı yönlerini ortaya koyabilecekleri ve en verimli şekilde çalışabilecekleri ortamı hazırlamak üzere faaliyetlerini sürdürmektedir. Bunun yanında benimsediği sürekli gelişim felsefesi ile faaliyetlerinin temelini teşkil eden insan kaynakları uygulamalarının sürekli geliştirilmesi, yeni uygulamaların hayata geçirilmesi ve sistemin iyileştirilmesini sağlamak üzere de çalışmalar sürdürmektedir.

TED Diyarbakir Koleji eğitim kadrosu işe alım süreci diğer tüm Türk Eğitim Derneği okullarında olduğu gibi Ankara’da bulunan Türk Eğitim Derneği Genel Merkezi tarafından yürütülmektedir. Eğitim kadrosu başvuruları http://ik.ted.org.tr web sayfasından yapılır.

Öğretmen adayları, çalışmak istedikleri okulun pilot bölgesel mülakat alanında bulunması durumunda bölgesel mülakatlara ya da Ankara’daki merkezi mülakatlara katılabileceklerdir. Diğer okullar için öğretmen alım süreci daha önceki yıllarda yapıldığı gibi uygulanmaya devam edecektir.

Akademik kadro işe alım süreci ile ilgili sorularınızı için 0850 888 08 33 nolu telefonu arayabilirsiniz.

Akademik kadro dışındaki başvurular için adaylarımız, ik@teddiyarbakir.k12.tr adresine özgeçmişlerini gönderebilirler.