ULAŞIM BİRİMİ

Öğrencilerimizi okuldan eve, evden okula götürmekle sorumlu olan servislerimiz, çocuklarımızın güven içinde seyahat edebilmeleri için gerekli olan tüm donanıma sahip, İstanbul’un her semtine servis hizmeti veren araçlarımızı deneyimli şoförlerimiz eşliğinde tüm yol güvenliği tedbirlerini alarak öğrencilerimizi taşımaktadır. Servis taşımacılığında güvenlik esastır. Tüm servislerde görevli rehber personel bulunmaktadır.

Öğrencimiz eğitime başlamadan, velimizin kayıt günü doldurduğu servis formu dikkate alınarak servis rotası servis firması tarafından oluşturulur, öğrencimizin sabah alınış ve akşam bırakılış saati velimize bildirilir. Her servis aracının güzergâhı, öğrencilerimizin serviste geçirecekleri zamanı en aza indirecek şekilde planlanmaktadır.

Öğrencilerimizin tam zamanında okulda olabilmeleri için servislerini alınma noktalarında beklemeleri çok önemlidir. Servisler her gün belirlenen saatte öğrenciyi belirlenen noktadan alır. Eğer servis herhangi bir nedenden dolayı geç kalacak ise şoför veya rehber personel velimizi arayarak konu ile ilgili bilgi verir. Okulun açıldığı ilk hafta veliye bildirilen alınış ve eve teslim saatlerinde farklılıklar oluşabilir.

Servis sürücüsü ve rehber personelin iletişim bilgileri velilerimize, velilerimizin iletişim bilgileri araç sürücüsü ve rehber personele güncel olarak bildirilir ve gerekli durumlarda iletişim kurulması sağlanır.

Servis sürücüleri ve rehber personel düzenli olarak ilkyardım ve hizmet içi eğitime tabi tutulurlar.