AKIL OYUNLARI EĞİTİMİ BAŞLADI

Yarı yıl tatilinde öğrencilere sayısal ve sözel beceri kazandırmak amacıyla akıl oyunları eğitimimiz başladı.

5. sınıf öğrencilerine verdiğimiz akıl oyunları eğitimi 2 Şubat 2018 tarihine kadar sürecek ve öğrencilerimiz her ders gününde iki farklı oyun tanıyarak günlük hayatlarında kullanabilecekler. Öğrenciler akıl oyunları eğitimini, Dicle Üniversitesi matematik eğitmenlerinden alacak.

Akıl oyunları eğitimiyle öğrencilerimize, her türlü problemin oyunlaştırılmış halini sunuyoruz. Bu sayede çocuklar için gerçek yaşam problemleri ve akademik problemleri çözmede kolaylık sağlıyoruz. Akıl oyunları problem çözmeyi öğrenmede kullanılacak iyi bir araçtır.